Fakultet pedagoških nauka

FAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU, JAGODINA Milana Mijalkovića 14, 35000 Jagodina, Tel/Faks: +381 (0)35 8223-805, Tel: +381 (0)35 8222-262KONKURS ZA UPIS STUDENATA U PRVU GODINU OSNOVNIH AKADEMSKIH STUDIJA ZA ŠKOLSKU 2021/2022. GODINU

Prijava kandidata za prvi konkursni rok 2021/2022.

Prijavni list – Učitelj
Prijavni list – Vaspitač u predškolskim ustanovama
Prijavni list – Vaspitač u domovima

Uputstvo o načinu polaganja prijemnog ispita za školsku 2021/2022. godinu


O B A V E Š T E Nj E

Zbog epidemiološke situacije, a u cilju zaštite zdravlja studenata i zaposlenih, studenti Fakulteta pedagoških nauka Univerziteta u Kragujevcu nemaju obavezu da overe prolećni semestar u školskoj 2020/21. godini.Ovo obaveštenje odnosi se na studente svih studijskih programa osnovnih, master i doktorskih akademskih studija.


OBAVEŠTENjE

OBAVEŠTAVAMO STUDENTE KOJI SU KONKURISALI ZA STUDENTSKI KREDIT I STIPENDIJU
DA SE JAVE STUDENTSKOJ SLUŽBI KAKO BI PREUZELI SVOJ PRIMERAK UGOVORA.


AKTUELNE STIPENDIJE I ERASMUS + KONKURSI


Svršeni studenti osnovnih akademskih studija koji su diplomirali od septembra 2019. do jula 2020. godine mogu preuzeti svoje diplome u studentskoj službi za osnovne studije Fakulteta svakog radnog dana od 9 do 13 časova.


Tradicionalni naučni skup Književnost za decu u nauci i nastavi, sedmi po redu, biće održan 14. i 15. maja 2021. godine na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini.


OBAVEŠTENjE

Radno vreme Biblioteke i Čitaonice fakulteta od ponedeljka do petka je od 08.00 h do 20.00 h, a subotom od 09.00 h do 13.00 h

Radno vreme ostalih službi na Fakultetu od ponedeljka do petka je od 08.00 h do 15.00 h


Spiskovi studenata za izborne predmete (prolećni semestar)


Poziv za učešće na radionicama „TEA radionice – Terapija art metodama“


Obaveštavaju se studenti master akademskih (studijski program: Liderstvo u obrazovanju) i doktorskih akademskih studija da su im aktivirani nalozi za e-student servis. Za korisničko ime treba uneti broj indeksa studenta (npr. 20200850), a za lozinku uneti jedinstveni matični broj studenta.

Uputstvo za korišćenje e-student servisa možete pronaći na sledećem linku: https://pefja.kg.ac.rs/wp-content/uploads/2018/09/Uputstvo_za_estudent_v1.1.pdf.

Spisak studenata doktorskih akademskih studija
Spisak studenata Master Liderstvo u obrazovanju


Poštovani studenti,

Prolećni semestar započeće na način na koji smo radili u jesenjem, dakle onlajn. Rad u malim grupama na pojedinim predmetima biće realizovan kontaktno, uz poštovanje svih, već propisanih, preventivnih mera. Konkretna uputstva za svaki predmet, kao i u prethodnom semestru, biće na sajtu Fakulteta, u sekciji ONLAJN NASTAVA.

Kako je proces imunizacije u otpočeo, očekujemo da će se u toku prolećnog semestra steći uslovi da se u većoj meri, a možda i potpuno vratimo normalnom načinu rada. U svakom slučaju, pratićemo uputstva Ministarstva prosvete i Univerziteta u Kragujevcu, i donosićemo dalje odluke u skladu sa njihovim preporukama, kao i epidemiološku situaciju na našem fakultetu.


Poštovani studenti,

U cilju očuvanja zdravlja svih nas, molimo vas da prilikom dolaska na ispite poštujete sledeće mere:

– na Fakultet ćete ulaziti kada vas nastavnik prozove i obavesti o prostoriji u kojoj će biti organizovan ispit
– na ulazu obavezno prođite kroz podmetač za dezinfekciju obuće i dezinfikujte ruke, sredstvom koje stoji pored ulaznih vrata
– obavezno je nošenje maske

Po uputstvu predmetnog nastavnika, prijavu za ispit ćete poslati imejlom ili poštom. Obrazac za prijavu je  na sajtu, u vord i pdf formatu, u sekciji STUDENTSKI SERVISI – OBRASCI

 


OBAVEŠTENjE – SARS-CoV-2
16.10.2020.

U skladu sa dopisom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i potrebe da se svakom studentu omoguće isti uslovi studiranja i jednake šanse za polaganje ispita molimo studente koji su zaraženi virusom SARS-CoV-2 ili čekaju rezultate serološkog testiranja u samoizolaciji da se prijave na imejl adresu covid19@pefja.kg.ac.rs.

U prijavi je potrebno dostaviti ime i prezime, broj indeksa, godinu studija i datum serološkog nalaza.


Volontiranje studenata IV godine i studenata master akademskih studija – studijski program UČITELj


Dopis Ministarstva prosvete – Spisak kovid bolnica po univerzitetskim centrima


UPUTSTVO ZA STUDENTE I ZAPOSLENE – MERE OPREZA ZBOG POJAVE KORONA VIRUSA


Velika akcija – knjige po specijalnim cenama!