Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

НАСТАВА – јесењи семестар 2021/22.


Поштовани студенти,
Настава у школској 2021/22. години почеће да се реализује комбинованим моделом за ПРВУ ГОДИНУ основних академских студија (модел А: вежбе пре подне на Факултету, а предавања претежно од 17 часова онлајн).
Сви остали студенти основних студија почеће школску годину по моделу Б (у потпуности онлајн) до 4. 10. 2021. године.
Студенти четврте године ОАС Учитељ неће имати редовну наставу на Факултету због могућности да волонтирају или реализују праксу у школама у својим местима боравка.
Настава на мастер академским студијама одвијаће се онлајн уз повремене консултације на Факултету, по договору са предметним професорима.
Са леве стране су студијски програми са свим предметима. Назив предмета је линк који води ка упутству. (доступно од 20.9.2021)
Распоред часова је исти за оба модела и доступан је на линку: https://pefja.kg.ac.rs/raspored-casova/

Студенти прве године основних академских студија подељени су по групама на основу парних и непарних бројева индекса. У првој групи су студенти са непарним бројевима индекса, у другој групи су студенти са парним бројевима индекса. Васпитачи у домовима нису подељени у групе.

ВАЖНА НАПОМЕНА:
Одлуке о даљем начину реализације наставе зависиће од епидемиолошке ситуације. У програмима за све предмете назначени су сви потребни елементи за оба модела наставe.

 

ВАЖНИ ЛИНКОВИ:

 

Moodle платформа Факултета https://moodle.pefja.kg.ac.rs/

 

Страна материјала за наставу https://pefja.kg.ac.rs/materijali-za-nastavu/

 

Страна обавештења https://pefja.kg.ac.rs/promene-termina/

 

Продаја књига преко онлајн-скриптарнице Факултета https://skriptarnica.pefja.kg.ac.rs/

 

Студентски сервис еСтудент https://student.pefja.kg.ac.rs/

 

Видео туторијале за неке од алата можете наћи на овом линку: http://informatika.pefja.kg.ac.rs/onlajn-nastava/

 

Видео туторијале за BigBlueButton, Zoom, Webex, Viber можете наћи на сајту Универзитета: https://www.kg.ac.rs/online_nastava.php