Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

PR&DESIGN ТИМ


PR&DESIGN ТИМ ФПНЈ организовано обавља активности у области односа са јавношћу, маркетинга, менаџмента у култури, продукције, графичког и wеб дизајна у циљу успешног представљања и пружања свих релевантних информација будућим студентима и јавности о погодностима студирања на Факултету педагошких наука Универзитета у Крагујевцу у Јагодини.

У непосредним надлежностима овог Тима који је основан 2011. су управљање комуницирањем са медијима, састављање и прослеђивање ПР објава, уређивање званичних страница Факултета на друштвеним мрежама, обављање промотивних активности у средњим школама и на сајмовима образовања, креирање, уређивање и реализација програма културно-уметничких догађаја Путокази културе и обављање маркетиншких активности које имају за циљ успешну промоцију Факултета.

PR&DESIGN ТИМОМ ФПНЈ од оснивања руководи координатор за односе са јавношћу, проф. др Марко Ђорђевић. Извршне послове обавља Стефан Љубомировић, сарадник за односе са јавношћу.

Тим чине и студенти Факултета педагошких наука у Јагодини који се сваке године у оквиру ваннаставних активности пријављују за волонтирање и рад и тиме стичу значајна искуства из наведених области.

Контактирајте нас: prteam@pefja.kg.ac.rs