Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

Обавештења о терминима наставе и испита


Предавања из Реторике одржаће се онлајн, у петак 22.10. са поцетком у 10.00h , уместо у 9.00h и надаље сваког петка у исто време.


Поштовани студенти II године ПВ,

Обавештавам вас да ће се у понедељак, 18. октобра 2021. године, са почетком у 17.00 часова одржати онлајн предавања из Предшколске педагогије. Ови часови подразумевају надокнаду за 3.11. 2021. године, када студенти неће имати предавања, због одсуства наставника.

Проф. др Емина Копас-Вукашиновић


Обавештење,

У оквиру пројекта „LiMa – Lehramt international in Marburg“ у периоду од 26. октобра 2021. године до 25. јануара 2022. године биће организована онлајн предавања посвећена различитим аспектима међународних и међукултурних компетенција у образовању наставника.

Предавања ће oдржати реномирани стручњаци из области образовања наставника из Сједињених Америчких Држава, Португала, Аустрије, Пољске, Србије и Немачке.

Учешће је бесплатно и отворено за све заинтересоване студенте и наставнике. Више информација о предавањима можете добити на следећем линку.


 

 

Поштовани студенти III године ДВ,

Обавештавам вас да ће у среду, 13. октобра 2021. године, са почетком у 12.30, одржати онлајн часови предавања из Превенције поремећаја у понашању. Ови часови подразумевају надокнаду часова за 2.11.2021. године, када студенти неће имати предавања, због одсуства наставника.

 Проф. др Емина Копас-Вукашиновић


 

 

Обавештење о начину полагања испита у септембар 2 року: Инклузивно образовање-теорија и пракса ће се полагати попуњавем теста за који се поставља линк на гугл учионици. Уколико немате код за приступ учионици, јавите се наставнику на мејл.


Конструктивно решавање сукоба

Испити ће се у јунском и у наредним роковима одржавати онлајн,  путем гугл упитника у оквиру одговарајуће гугл учионице. Када буде донета одлука да се испити одржавају на самом Факултету, студенти ће о томе бити обавештени путем обавештења на сајту Факултета и гугл учионице. Студенти који нису у гугл учионици (Конструктивно решавање сукоба), могу се јавити путем мејла teorijaipraksa@gmail.com, како би били укључени у одговарајућу гугл учионицу.

проф. др Јелена Старчевић


Инклузија у образовању и Основе социјалне педагогије

Испити ће се у јунском и у наредним роковима одржавати онлајн,  путем гугл упитника у оквиру одговарајуће гугл учионице. Када буде донета одлука да се испити одржавају на самом Факултету, студенти ће о томе бити обавештени путем обавештења на сајту Факултета и гугл учионица. Студенти који нису у гугл учионицама (Инклузија у образовању; Основе социјалне педагогије), могу се јавити сарадници Бојани Димитријевић (bojana.dim@gmail.com) да их укључи у одговарајућу учионицу.

проф. др Сунчица Мацура


Развојна психологија (смер Учитељ)

Писмени спити ће се у јунском и у наредним роковима одржавати онлајн,  путем гугл упитника у оквиру одговарајуће гугл учионице. Када буде донета одлука да се испити одржавају на самом Факултету, студенти ће о томе бити обавештени путем обавештења на сајту Факултета и гугл учионице. Студенти који нису у гугл учионици (Развојна психологија), могу се јавити Бојани Димитријевић (bojana.dim@gmail.com) да их укључи у одговарајућу учионицу.

доц. др Бојана Димитријевић