Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

Обавештења – докторске студије


Обавештавају се студенти докторских академских студија да су им активирани налози за е-студент сервис. За корисничко име треба унети број индекса студента (нпр. 20200850), а за лозинку унети јединствени матични број студента.

Упутство за коришћење е-студент сервиса можете пронаћи на следећем линку: https://pefja.kg.ac.rs/wp-content/uploads/2018/09/Uputstvo_za_estudent_v1.1.pdf.

Списак студената докторских академских студија


План наставе: Истраживачка настава природе и друштва (прва година).


План наставе: Развој и истраживање наставног курикулума природе и друштва (прва година, изборни блок 2).


Обавештавају се студенти докторских студија да пријаву испита за јануарски испитни рок треба да изврше попуњавањем wорд обрасца (преузети документ са линка Обрасци), његовим преименовањем у број индекса_Име_Презиме, и слањем на имејл адресу: doktorske.studije@pefja.kg.ac.rs


Обавештење у вези са редовним јануарским испитним роком школске 2020/21. на Докторским академским студијама:

Обавештавају се студенти ДАС да ће се редовни јануарски испитни рок одржати од 8. до 28. фебруара 2021. године. Распоред испита биће објављен 15.1.2021., а рок за пријаву испита је 25.1.2021. Јануарски испитни рок у школској 2020/2021. год. не може бити реализован у јануару 2021. због одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја да се конкурс за упис на докторске студије продужи за 30 дана.


Обавештење за студенте прве године Докторских студија о начину полагања испита из предмета Квалитативна и квантитативна истраживања у методици разредне наставе: део испита из квантитативних истраживања одржаће се по завршетку наставе коју изводи проф. др Предраг Живковић, дана и у време које професор одреди; део испита из квалитативних истраживања одржаће се по завршетку наставе коју изводи проф. др Славица Шевкушић, дана и у време које професорка одреди; студенти који положе оба дела испита могу га пријавити за полагање у априлском испитном року, када ће им бити уписана оцена.


КОНКУРС ЗА УПИС НА ДОКТОРСКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

У складу са дописом МПНТР сви рокови за упис на докторске академске студије продужавају се за месец дана.

студијски програм ДАС – Доктор наука – методика наставе

Пријавни листови