Fakultet pedagoških nauka

FAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU, JAGODINA Milana Mijalkovića 14, 35000 Jagodina, Tel/Faks: +381 (0)35 8223-805, Tel: +381 (0)35 8222-262

STUDENTI FAKULTETA PEDAGOŠKIH NAUKA KAO EDUKATORI I LIDERI GRUPA U NAJVEĆEM EVROPSKOM SPORTSKOM KAMPU


Tokom letnjih meseci u Grčkoj na Halkidikiju, održava se sportski kamp “Skuras“ (Skouras Sports and Language Camp) za decu od 7 do 17 godina. Učesnici u ovom kampu imaju priliku da se tokom sedmodnevnog boravka oprobaju u različitim sportskim disciplinama i aktivnostima (od odbojke i fudbala na terenima i pesku, preko ekstremnih i konjičkih sportova, do krosfita, vožnje rolera, golfa, streljaštva, streličarstva i plesa). Pored toga, oni mogu da pohađaju časove engleskog jezika tokom svog boravka u kampu. Tim čini preko osamdeset trenera, uključujući nastavnike i lidere grupa.
Zahvaljujući pedagoškim znanjima i veštinama stečenim na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini, studentkinje Snežana Aleksić, Emilija Janković i Minja Pavić, dobile su priliku da se oprobaju kao edukatori i lideri grupa u ovom sportskom kampu ovog leta i tako u praksi primene stečena pedagoška znanja.
Detaljnije o kampu: https://skourascamp.com/