Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

СТУДЕНТИ ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКИХ НАУКА КАО ЕДУКАТОРИ И ЛИДЕРИ ГРУПА У НАЈВЕЋЕМ ЕВРОПСКОМ СПОРТСКОМ КАМПУ


Током летњих месеци у Грчкој на Халкидикију, одржава се спортски камп “Скурас“ (Skouras Sports and Language Camp) за децу од 7 до 17 година. Учесници у овом кампу имају прилику да се током седмодневног боравка опробају у различитим спортским дисциплинама и активностима (од одбојке и фудбала на теренима и песку, преко екстремних и коњичких спортова, до кросфита, вожње ролера, голфа, стрељаштва, стреличарства и плеса). Поред тога, они могу да похађају часове енглеског језика током свог боравка у кампу. Тим чини преко осамдесет тренера, укључујући наставнике и лидере група.
Захваљујући педагошким знањима и вештинама стеченим на Факултету педагошких наука у Јагодини, студенткиње Снежана Алексић, Емилија Јанковић и Миња Павић, добиле су прилику да се опробају као едукатори и лидери група у овом спортском кампу овог лета и тако у пракси примене стечена педагошка знања.
Детаљније о кампу: https://skourascamp.com/