Fakultet pedagoških nauka

FAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU, JAGODINA Milana Mijalkovića 14, 35000 Jagodina, Tel/Faks: +381 (0)35 8223-805, Tel: +381 (0)35 8222-262

XI Sajam stipendija „Izaberi stipendiju po svojoj meri“


Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu

organizuje

XI Sajam stipendija

Izaberi stipendiju po svojoj meri

utorak, 29. oktobar 2019. godine
hol Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu,
11-15 časova

U želji da studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu informiše o aktuelnim konkursima za mobilnost studenata, studentskim razmenama i mogućnostima i preduslovima za studiranje i dodatno usavršavanje u inostranstvu, kao i o aktuelnim konkursima za usavršavanje u zemlji, programima volontiranja i prilikama za stručnu praksu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata jedanaestu godinu zaredom organizuje Sajam stipendija pod sloganom Izaberi stipendiju po svojoj meri.

Studentima Univerziteta u Kragujevcu svoje programe za stipendiranje predstaviće najznačajnije domaće i strane institucije i fondacije. Posetioci sajma imaće priliku da od izlagača čuju odgovore na sva pitanja vezana za aktuelne programe, način prijave i neophodnu dokumentaciju.

Između ostalog, učesnici ovogodišnjeg Sajma stipendija će biti:

 1. Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Republike Srbije
 2. Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji
 3. Francuski institut u Srbiji i Campus France – Nacionalna agencija za promociju francuskog visokog obrazovanja u inostranstvu
 4. Britanski savet
 5. Međunarodni akademski centar Beograd
 6. Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu
 7. Portal stipendije.rs
 8. Predstavnik Univerziteta Politecnico di Milano i Ca’ Foscari
 9. Komitet za međunarodnu saradnju studenata medicine IFMSA Srbija – Lokalni komitet Kragujevac
 10. AIESEC Srbija – Lokalna kancelarija Kragujevac
 11. Euraxess Network Srbija
 12. Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu – organizator i domaćin Sajma – Alumnisti Erazmus+ programa i strani studenti koji su na razmeni na Univerzitetu u Kragujevcu.

Posetite Sajam stipendija i uverite se i sami da prosečna ocena nije uvek najbitniji faktor i da postoji stipendija po meri svakog studenta!