Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

XI Сајам стипендија „Изабери стипендију по својој мери“


Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу

организује

XI Сајам стипендија

Изабери стипендију по својој мери

уторак, 29. октобар 2019. године
хол Правног факултета Универзитета у Крагујевцу,
11-15 часова

У жељи да студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу информише о актуелним конкурсима за мобилност студената, студентским разменама и могућностима и предусловима за студирање и додатно усавршавање у иностранству, као и о актуелним конкурсима за усавршавање у земљи, програмима волонтирања и приликама за стручну праксу, Центар за развој каријере и саветовање студената једанаесту годину заредом организује Сајам стипендија под слоганом Изабери стипендију по својој мери.

Студентима Универзитета у Крагујевцу своје програме за стипендирање представиће најзначајније домаће и стране институције и фондације. Посетиоци сајма имаће прилику да од излагача чују одговоре на сва питања везана за актуелне програме, начин пријаве и неопходну документацију.

Између осталог, учесници овогодишњег Сајма стипендија ће бити:

 1. Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте Републике Србије
 2. Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији
 3. Француски институт у Србији и Campus France – Национална агенција за промоцију француског високог образовања у иностранству
 4. Британски савет
 5. Међународни академски центар Београд
 6. Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду
 7. Портал stipendije.rs
 8. Представник Универзитета Politecnico di Milano и Ca’ Foscari
 9. Комитет за међународну сарадњу студената медицине IFMSA Србија – Локални комитет Крагујевац
 10. AIESEC Србија – Локална канцеларија Крагујевац
 11. Euraxess Network Србија
 12. Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу – организатор и домаћин Сајма – Алумнисти Еразмус+ програма и страни студенти који су на размени на Универзитету у Крагујевцу.

Посетите Сајам стипендија и уверите се и сами да просечна оцена није увек најбитнији фактор и да постоји стипендија по мери сваког студента!