Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

ПОЗИВ СТУДЕНТИМА КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У ХУМАНИТАРНИМ АКТИВНОСТИМА У ТОКУ ПАНДЕМИЈЕ КОРОНА ВИРУСА


Драге колегинице и колеге,

Све вас поздрављамо и користимо прилику да вас обавестимо о једној одлуци која је договорена у консултацијама представника студентских организација, декана и продекана на нашем факултету. Наиме, поштујући хуманост и алтруизам као важне карактеристике будућих учитеља и васпитача, одлучено је да наградимо све студенте који су учествовали у различитим хуманитарним акцијама у току пандемије. Ова награда ће бити верификована додатним бодовима у оквиру студијских предмета Интегрисана пракса и Континуирана пракса.
Студенти који су у хуманитарним активностима учествовали у организацији Факултета су нам већ познати тако да неопходне податке о њима већ имамо. Међутим, имамо сазнања да су наши студенти учествовали и у активностима кризних штабова и других хуманитарних организација који нису били у организацији Факултета педагошких наука у Јагодини. Евиденцију и податке о овим студентима немамо. Принцип једнакости образовних прилика је нешто што треба испоштовати и овом приликом. И зато, молимо све студенте који су учествовали у различитим хуманитарним активностима у току пандемије, а које нису биле у организацији Факултета, да се јаве координатору професионалне праксе како бисмо били у могућности да и ове студенте евидентирамо и наградимо. Координатору праксе се јавите путем телефона на број 061/17-31-981.

Срдачно,
Илијана Чутура
Владимир Станојевић