Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

НИКОЛА РАКОЧЕВИЋ – ДЕО НАШЕ ПРИЧЕ


Наш познати глумац и драмски уметник Никола Ракочевић, постао је током 2019. године сарадник Факултета педагошких наука у Јагодини. Он води драмску секцију Факултета и ангажован је за рад са студентима у креирању и извођењу позоришних представа.

Наши студенти имају ексклузивну могућност да поред многобројних ваннаставних активности, у оквиру ове секције сарађују са једним од најперспективнијих имена српског глумишта, да стичу и развијају професионална знања и учествују у раду студентског позоришта „Станиславски“.

Један од првих постављених циљева ове секције, било је извођење позоришне представе на крају овог семестра. Иако су вредно радили и припремали се да тај план остваре, због ситуације у вези са пандемијом корона вируса и увођењем ванредног стања, нису у томе успели.

Њихов рад за све време трајања ванредног стања није престајао. Наставили су да одржавају састанке и раде на припремању позоришне представе посредством интернета и Зум (Zoom) апликације.

Уверени смо да ћемо у скоријој будућности моћи да најавимо премијеру и погледамо ову позоришну представу и наше сјајне студенте у улози глумаца.

Вечерас са вама делимо део екслузивних снимака са једног од њихових онлајн састанака.

Никола Ракочевић је део наше приче.

Будите и ви део нас!
Учинимо ваше планове могућим!