Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

УСПЕШНО КОМБИНОВАЊЕ РЕДОВНЕ И ОНЛАЈН НАСТАВЕ НА ФАКУЛТЕТУ ПЕДАГОШКИХ НАУКА


Факултет педагошких наука у Јагодини једна је од првих високошколских установа у Србији која се током марта месеца, када је проглашено ванредно стање, прилагодила кризним околностима и организовала онлајн наставу у складу са највишим европским образовним стандардима.

У међувремену, поштујући све прописане здравствене мере о безбедности студената и запослених, определили смо се за комбиновање редовне и онлајн наставе што се у пракси показало веома успешним и ефикасним.

Наши професори редовно одржавају предавања и испите, све службе на Факултету свакодневно обављају своје послове, а приликом одржавања редовне наставе за већи број студената, они се деле у мање групе.

Тим поводом, јуче смо организовали конференцију за медије на којој су новинари имали прилику да виде како изгледа уобичајен радни дан на Факултету у време пандемије корона вируса.

Будући да је у току упис студената на мастер и докторске студије, на конференцији је било речи и о веома успешним уписним резултатима које смо и ове године упркос кризним околностима остварили.