Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

СТУДЕНТИМА ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКИХ НАУКА ОТВОРЕНА ВРАТА АМЕРИЧКИХ УНИВЕРЗИТЕТА


Студенткиња Факултета педагошких наука, Миња Петровић, после завршених основних студија у Јагодини, уписала је мастер студије на Универзитету Индијана у САД.

Протеклих дана Миња се обратила продекану за наставу, проф. др Илијани Чутури, изражавајући своје задовољство условима студирања и животом у Америци.

Мејл уз сагласност ауторке преносимо у целости сматрајући да би могао бити подстицајан за студенте који би желели да наставе студирање на неком од америчких Универзитета:

“Поштована професорка,

Пишем Вам да Вас обавестим да сам успешно стигла у Индијану и кренула са предавањима. Блумингтон, град у ком се налазим, је диван. Предавања су ми уживо и веома сам задовољна организацијом наставе. Сваки час је детаљно испланиран и интересантан, мислим да ми добро иде за сада.

Упознала сам много интересантних професора на факултету за образовање, следећег петка би требало да будем на међународној конференцији која се тиче инклузије и једнакости у образовању.

У прилогу Вам шаљем фотографије из Блумингтона. Надам се да и код вас школска година креће успешно и уколико могу било како да помогнем у промоцији факултета или у разговору са студентима, заиста бих волела.“

Срдачно,

Миња Петровић