Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

СТУДЕНТ ЖЕЉКО СТОЈКОВИЋ НАЈБОЉИ ГОВОРНИК НА ДЕБАТНОМ ТАКМИЧЕЊУ “НОВИ КОРАЦИ У СТАРИМ ЦИПЕЛАМА“


Студент Факултета педагошких наука у Јагодини, Жељко Стојковић, проглашен је најбољим говорником на дебатном такмичењу “Нови кораци у старим ципелама“, које је одржано 14. новембра 2020. године на Правном факултету у Крагујевцу.
Такмичење је организовала организација ОПЕНС (Омладинска престоница Европе Нови Сад) у сарадњи са студентским парламентима и организацијама факултета при Универзитету у Нишу, Крагујевцу, Новом Саду и Београду, а у оквиру обележавања Међународног дана студената.
Учешће на овом дебатном такмичењу чија је кровна тема била “Нови кораци у старим ципелама“, узело је шест екипа са факултета при Универзитету у Крагујевцу.
Факултет педагошких наука у Јагодини представљали су студенти Јелица Поповић и Жељко Стојковић. Прву награду освојила је екипа Правног факултета, док је студент Жељко Стојковић, изабран за најбољег говорника такмичења, и на инсистирање жирија, постао члан жирија за оцену финалне дебате.

 
Детаљније: https://opens2019.rs/…/nedelja-studenata-novi-koraci-u…/