Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

Бесплатна дводневна обука – Добро управљање урбаним развојем: модели и искуства


Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Тренинг центром Пекиншке академије науке и технологије организује бесплатну дводневну обуку на тему Добро управљање урбаним развојем: модели и искуства, а у циљу боље сарадње институција у области науке и технологије у земљама које су део иницијативе „Појас и пут“.

Обука ће се одржати онлајн,  12. и 16. новембра 2020. године у периоду од 8.00 до 12.00 часова и намењена је и прилагођена професорима, истраживачима и студентима Универзитета у Крагујевцу.

У име Универзитета у Крагујевцу учесницима обуке обратиће се ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, а у име партнера из Кине председник Пекиншке академије науке и технологије професор Zheng Huanmin.

Обука ће се бавити следећим темама:

  • Управљање великим подацима и изградња паметних градова,
  • Регенерација браунфилд локација у урбаној Кини: тренутно стање, одрживост и политичке импликације,
  • Сарадња у културној индустрији између Кине и земаља које су део иницијативе „Појас и пут“: стратегије и механизми,
  • Развој паметног транспорта у Кини: тренутна ситуација и будућа разматрања.

Заинтересовани кандидати са Универзитета у Крагујевцу за учешће се могу пријавити до 10. новембра 2020. године у 14.00 часова путем овог регистрационог формулара.

Техничко упутство за приступање видео-тренингу
Позив за учешће на бесплатној онлајн обуци Добро управљање урбаним развојем: модели и искуства