Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

ЗАВРШНА ИЗЛОЖБА СТУДЕНАТА ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКИХ НАУКА


Завршна изложба студената Факултета педагошких наука у Јагодини може се погледати у Галерији “Сретен Аџић“ у приземљу факултета. Изложени су радови студената основних студија са студијских програма Учитељ, Предшколски васпитач и Васпитач у домовима настали током ове школске године.

Представљени су радови у различитим ликовним техникама, и то у области сликарства, цртежа, графике, примењене уметности, као и макете манастира које показују умеће студената у тродимензионалном обликовању.

Тематски разнолика, изложба показује да се студенти добро сналазе у различитим ликовним темама и техникама, што ће бити драгоцено за њихов будући васпитно-образовни рад.

Излозба се може погледати од 24. маја до 15. јуна.

Наставници и сарадници на предметима из области Ликовне уметности са методиком: проф. Слободан Штетић, доц. др Миа Арсенијевић, доц. др Милош Ђорђевић, доц. др Богдан Штетић, асистент МА Јована Ђорђевић и сарадник Валентина Марковић.