Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

Стручни скуп Приказ примера добре праксе (12. октобар 2023.)


Центар за иновације и развој курикулума Факултета педагошких наука у Јагодини, у сарадњи са Школском управом у Јагодини, ОШ „Рада Миљковић“ у Јагодини и  Друштвом учитеља Јагодина, организује стручни скуп 12. октобра 2023. на тему:

Вештине руковођења у образовању

Позивамо Вас на стручнo предавањe проф. др Јелене Теодоровић и проф. др Биљане Стојановић, са Факултета педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, које ће бити одржано у амфитеатру Факултета педагошких наука у Јагодини. Агенда скупа је у прилогу овог позивног писма.

Стручни скуп је намењен лицима на руководећим позицијама у васпитно-образовним установама (директорима, њиховима заменицима и помоћницима, руководиоцима стручних тимова и различитих служби). Из техничких разлога могуће је пријавити највише до три представника из једне установе који се налазе на оваквим позицијама.

Молимо све заинтересоване да се пријаве искључиво електронским путем. Пријаву је потребно послати најкасније до 9. октобра 2023. до 12h, на мејл адресу profesionalnapraksa@gmail.com где ћете у наслову поруке (Subject) назначити „пријава за стручни скуп“, а у тексту поруке навести ваше податке:

  • име (пуно средње име) и презиме,
  • назив школе (установа) и седиште/место,
  • занимање,
  • мејл адресу, и
  • контакт телефон.

Након достављених података, очекујте повратни мејл у коме ће бити потврђена ваша пријава. Подаци из пријаве су потребни како би свим учесницима скупа била издата потврда о присуствовању стручном предавању и призната четири сата стручног усавршавања унутар установе.

Позив
Агенда сручног скупа