Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел. (+381 35) 223-805, Факс: (+381 35) 223-805

РЕАЛИЗОВАНА АКЦИЈА НУМ ТИМА ЗА ПОДРШКУ УДРУЖЕЊУ ЗА ПОМОЋ МЕНТАЛНО НЕДОВОЉНО РАВИЈЕНИМ ОСОБАМА


Aкција НУМ тима Факултета педагошких наука у Јагодини са циљем прикупљања материјала за креативне радионице Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама из Јагодине, успешно je реализована.

У среду 26. децембра 2018, на приредби организованој од стране чланова Удружења, делегација Факултета састављена од професора и студената, уручила је прикупљена средства представницима Удружења и изразила наду да ће им донирани прибор и материјали помоћи у развијању креативности, маштовитости и ликовног стваралаштва.

Том приликом представници Удружења изразили су захвалност на подршци и истакли одличну сарадњу са Факултетом педагошких наука у Јагодини која се огледа у заједничком организовању различитих акција, радионица и активности.

У знак захвалности, чланови Удружења направили су новогодишњу честитку и пожелели студентима и колективу Факултета срећне предстојеће празнике.