Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

Радионице „Gete“ Института на Факултету педагоских наука у Јагодини


JAGODINA SCHULDEUTSCH VOR ORT

 

СЕМИНАРИ У ЈАГОДИНИ

Предајете деци и омладини немачки као страни језик и желите професионално да се развијате? Имате премало времена, а ипак бисте желели да унапредите своје компетенције?

Goethe-Institut Београд вас позива да се пријавите на један или више тематских семинара стручног усавршавања у организацији Гоетхе-Института. У фокусу су актуелне дидактичке теме и нови наставни подстицаји, а имаћете и прилике да комуницирате са колегиницама и колегама из целе Србије и да све што научите непосредно примените у настави. Семинари се одржавају у хибридном формату. Након дигиталног почетка (2 сата утрошак времена), следи поподневни блок стручног усавршавања (4NJ са паузом за кафу) и десетодневна трансфер фаза уз дигиталну подршку (индивидуални утрошак времена).

Овом приликом ћете уједно моћи да упознате начин рада у Goethe-Institutu и да непосредно испробате све материјале који су у нашој понуди.

 

Игре у настави

Рок за пријаву: 19.5.2024. мејлом на sophie.engel@goethe.de и miletic.marija83@gmail.com
Дигитална фаза: 20.5-24.5.2024.
Уживо: 24.5.2024. од 15.00 до 18.30 часова у просторијама Факултета педагошких наука у Јагодини
Дигитална трансфер фаза: 25.5-7.6.2024.

Употреба игара јача комуникацијске вештине на разнолик и разигран начин. Али које су игре добре за то? На семинару ћете сазнати зашто су игре више него корисне у школи и како помоћу њих поједине фазе учења можете учинити занимљивијим, а самим тим и успешнијим.

Број места је ограничен на 20 учесника/учесница по семинару.

Добро дошли на програм стручног усавршавања SchulDEUTSCH Goethe-Института Београд!

 

МУЛТИПЛИКАТОРКЕ

Соња Стојановић

Марија Милетић

 

ДЕТАЉНИЈЕ: https://www.goethe.de/ins/cs/sr/spr/unt/for/gia/scd/jag.html