Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

Презентација могућности за размену у Америци – Global UGRAD програм стипендија


Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Амбасадом САД у Србији организује презентацију

Mогућности за размену у Америци – Global UGRAD програм стипендија
у четвртак, 5. децембра 2019. године са почетком у 14.00 часова
у просторијама Центра за развој каријере

Global UGRAD програм размене намењен је студентима основних студија за једносеместрални боравак на универзитету или колеџу у САД. Програм је прилика да упознате америчко друштво, културу и академске институције, унапредите професионалне вештине и упознате вршњаке из целог света. Учесници програма похађају до 3-4 курса у оквиру основних студија које додељена школа нуди, учествују у волонтерским пројектима и представљају своју земљу.

Програм је покривен стипендијом америчке владе, која покрива трошкове путовања, наставе, живота у кампусу, здравственог осигурања, књиге, као и мању новчану стипендију.

Напомена: Због ограниченог броја места, молимо заинтересоване да се за присуство презентацији пријаве путем линка који могу наћи ОВДЕ.

Више информација о Global UGRAD програму стипендија можете наћи
на сајту Амбасаде САД у Србији.

Вест о презентацији је објављена на сајту Универзитета: http://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=2412