Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

ПОСЕТА НАСТАВНИКА И УЧИТЕЉА ИЗ ИНОСТРАНСТВА У ОКВИРУ СТЕAМ (STEAM) ПРОЈЕКТА

Факултет педагошких наука у Јагодини је 25. октобра 2021. године угостио наставнике и учитеље из иностранства који су заједно са особљем школе Милан Мијалковић започели СТЕАМ (STEAM) пројекат под називом „Our innovative Journey to Learning“.
Госте из Енглеске, Шпаније, Пољске, Чешке и Турске су примили и угостили чланови тима за међународну сарадњу, проф. др Ивана Ћирковић Миладиновић и доц. др Ненад Стевановић, који су представили основне делатности Факултета, студијске програме и дугогодишње искуство Факултета на међународном нивоу као и потенцијале међународне сарадње у наредном периоду.
Сврха посете је била упознавање наставника и учитеља са мисијом и визијом Факултета а уједно је било речи и о облицима заједничке сарадње у будућности.
Делегацију школе Милан Мијалковић су предводиле учитељица Слађана Аћимовић, координатор пројекта, Весна Милосављевић, директор школе, Невена Обрадовић, наставник немачког језика и Дијана Андрејић, наставник енглеског језика.