Факултет педагошких наука

ФАКУЛТЕТ ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, ЈАГОДИНА Милана Мијалковића 14, 35000 Јагодина, Тел/Факс: +381 (0)35 8223-805, Тел: +381 (0)35 8222-262

НИКОЛА РАКОЧЕВИЋ И ДРАМСКА СЕКЦИЈА ФПНЈ ПРИПРЕМАЈУ ПОЗОРИШНУ ПРЕДСТАВУ


После зимске паузе и новогодишњих празника, глумац Никола Ракочевић и драмска секција ФПНЈ, настављају са радом. После уводних припрема и проба са студентима, члановима секције, у наредном периоду приступиће се одабиру драмског текста и раду на позоришној представи у продукцији Факултета педагошких наука у Јагодини.

Желимо да наши талентовани студенти, будући учитељи и васпитачи, ускоро заиграју и на “даскама које живот значе“, а у плану су и наступи на позоришним фестивалима за младе у земљи и иностранству.

Наш циљ је да помогнемо нашим садашњим и будућим студентима да и кроз ваннаставне активности на факултету своје планове и жеље учине могућим. Стога ће и наша маркетиншка кампања за упис нове генерације студената управо бити организована под слоганом УЧИНИМО ТВОЈЕ ПЛАНОВЕ МОГУЋИМ, истакао је проф. др Марко Ђорђевић, координатор за односе са јавношћу и један од идејних иницијатора сарадње са нашим познатим глумцем Николом Ракочевићем.