Fakultet pedagoških nauka

FAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU, JAGODINA Milana Mijalkovića 14, 35000 Jagodina

Konkurs za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija za školsku 2018/2019. godinu

Zbog termina za dodelu diploma u srednjim školama, rok za podnošenje dokumentacije za konkurs za upis u prvu godinu studija biće produžen do 17 časova u petak, 22. juna.

Konkurs za upis na master akademske studije za školsku 2018/2019. godinu

Konkurs za upis na doktorske akademske studije za školsku 2018/2019. godinu


 Obaveštenje za kandidate koji su završili trogodišnje osnovne akademske studije na Studijskom programu Vaspitač u predškolskim ustanovama i Vaspitač u domovima (180 ESPB) i stekli stručni naziv Vaspitač, na Fakultetu pedagoških nauka Univerziteta u Kragujevcu..


 Obaveštenje za učitelje i vaspitače koji su završili pedagošku akademiju za obrazovanje nastavnika razredne nastave, odnosno višu školu za obrazovanje vaspitača (šesti stepen stručne spreme).


 Obaveštenje za nastavnike predmetne nastave o upisu na Program pedagoško-psihološko-metodičkog obrazovanja nastavnika za sticanje minimalno 36 ESPB.


 Obaveštenje za učitelje o upisu na Program obrazovanja učitelja za izvođenje nastave iz Informatike i računarstva u osnovnoj školi


Na sednici održanoj 24. aprila 2018. godine Nastavno-naučno veće donelo je odluku da se završni rad na osnovnim akademskim studijama predaje u spiralnom povezu. Ova novina ima za cilj da studentima umanji troškove koričenja rada.


Važno obaveštenje
Master Učitelji mogu da predaju Informatiku i računarstvo od 5. do 8. razreda
Izvod iz „Prosvetnog Glasnika“ 11/2017.


Velika akcija – knjige po specijalnim cenama!